Джозеф Джемейл - самый богатый американский адвокат
STARS

Джозеф Джемейл - самый богатый американский ...

Это один из самых известных адвокатов в мире и единственный миллиардер, заработавший свой капитал исключительно юридической ...

Глория Оллред - лучший адвокат в Америке
STARS

Глория Оллред - лучший адвокат в Америке

Глория Оллред, по признанию многих ее коллег, считается лучшим адвокатом в Америке.

Герагос Марк - знаменитый американский адвокат
STARS

Герагос Марк - знаменитый американский адвокат

Этот знаменитый американский адвокат основал свою юридическую компанию Geragos&Geragos, участвовавшую в громких делах, где ...

Федор Плевако - адвокат и блистательный оратор дореволюционной России
STARS

Федор Плевако - адвокат и блистательный оратор ...

Федор Плевако известен как талантливый адвокат и блистательный оратор дореволюционной России.

Сайт-портал для юристів

Сайт-портал для юристів Наш рейтинг юристів України допоможе Вам обрати гідного захисника своїх прав та законних інтересів.


Доброго времени суток! Благодарим посетителей за активность в голосование за юристов Каталога, повторное голосования возможно только раз в сутки. Кроме того, скрипт автоматически проверяет накрутку с помощью сравнения различных параметров и характеристик, поэтому возможны погрешности в результатах и последующее списание голосов. Просим юристов своевременно предоставлять актуальное фото для своего профиля (анкеты), уведомлять об изменении контактных данных. Напоминаем, что раздел «Интервью с юристом» находится в стадии наполнения - Вы можете присылать информацию о себе в виде свободного интервью для публикации на сайте в этом разделе. Всю информацию нужно отправлять на емайл: legals.in.ua@gmail.com. Уважаемые посетители! Огромный поток информации ежедневно перерабатывается нашими сотрудниками, но иногда в тексты вкрадываются неточности или ошибки. Нашли ошибку (опечатку) в тексте на сайте? Помогите нам её исправить! Пожалуйста, выделите ошибку и нажмите одновременно клавиши «Ctrl» и «Enter». Мы узнаем о неточности и как можно скорее исправим. Благодарим за внимание! С уважением, Администрация.
Дорогие посетители, если Вы увидели ошибку (опечатку) на этой странице сайта, помогите нам её исправить - просто выделите ошибку и нажмите одновременно клавиши «Ctrl» и «Enter». Мы узнаем о неточности и быстро её исправим.

ВІДКРИТТЯ БАНКІВСЬКОГО РАХУНКУ ТА МІЖНАРОДНІ ПЕРЕКАЗИ В УКРАЇНУ ІЗ МЕКСИКИ

Відкриття банківського рахунку для українців, які перебувають за кордоном, зокрема в Мексиці, може стати нагальною потребою з різних причин. Це може бути необхідно для отримання заробітної плати, переказу грошей сім'ї або сплати податків в Україні. Існує декілька основних етапів, які необхідно пройти для відкриття рахунку в українському банку дистанційно.

Перш за все, важливо ознайомитися з юридичними аспектами. Згідно з українським законодавством, нерезиденти мають право відкривати рахунки в банках України. Основним документом, що регулює це питання, є Закон України "Про валюту і валютні операції". Також важливо враховувати норми, встановлені Національним банком України, які регламентують валютний контроль і легалізацію доходів.

Легалізація коштів та валютний контроль

Легалізація коштів є важливим аспектом для уникнення можливих проблем із законом, як в Україні, так і за її межами. При відкритті рахунку банк може вимагати документи, що підтверджують легальне походження коштів. Це може бути довідка про доходи, контракти з роботодавцем, або інші фінансові документи, що відображають ваші доходи.

В Україні діє система валютного контролю, яка має на меті запобігання відпливу капіталу за кордон і забезпечення фінансової безпеки країни. Це означає, що всі перекази з-за кордону проходять валютний контроль банками. Важливо знати, що переводи з Мексики в Україну, сума яких перевищує встановлений законодавством ліміт, можуть бути заморожені до перевірки їх законності.

Згідно з Постановою НБУ №5 від 02.01.2019 року, фізичні особи можуть здійснювати перекази без обмеження суми, але при цьому банки мають право вимагати документи, що підтверджують законність походження коштів.

Процес відкриття банківського рахунку

Для відкриття рахунку в Україні з Мексики, вам потрібно надати банк наступні документи:

  • паспорт громадянина України або інший документ, що підтверджує вашу особу;
  • ідентифікаційний код платника податків;
  • документи, що підтверджують доходи.

Багато банків пропонують послугу відкриття рахунків онлайн, що значно спрощує процес. Для цього достатньо зареєструватися на сайті банку і виконати всі необхідні дії з додаванням сканованих копій документів.

Для укладання договору про банківське обслуговування може знадобитися нотаріально завірений підпис, що можна виконати в найближчому консульстві України у Мексиці.

Міжнародні перекази: важливі моменти

Здійснюючи міжнародні перекази з Мексики в Україну, важливо враховувати валютні курси, комісії банків і можливі податки. Рекомендується звертатися до банків-партнерів або використовувати міжнародні платіжні системи, такі як Western Union або PayPal, які надають вигідніші умови для переказів.

Для уникнення податкових обтяжень, перекази між близькими родичами можуть мати певні податкові пільги. Згідно з Податковим кодексом України, такі перекази можуть не обкладатися податками за умови, що сторонами є родичі першого ступеня спорідненості.

Ось чому, перед здійсненням фінансових операцій, завжди рекомендується проконсультуватися зі спеціалістами або звертатися до офіційних джерел інформації, таких як сайти Національного банку України або Міністерства фінансів України.

Офіційне представництво українських банків в Мексиці відсутнє, але українське посольство готове надати консультації щодо фінансових взаємовідносин між країнами:

  • Адреса: м. Мехіко, вул. Побережна, 21;
  • Телефон: +52 55 5545 1096;
  • Email: emb_mx@mfa.gov.ua.

5 Рейтингов юристов по заслугам

Достоверные отзывы о юристах

ТОП юристов & информация

сообщить об ошибке

1c9c4f00643b1390a6707d1450bb193a