Джозеф Джемейл - самый богатый американский адвокат
STARS

Джозеф Джемейл - самый богатый американский ...

Это один из самых известных адвокатов в мире и единственный миллиардер, заработавший свой капитал исключительно юридической ...

Глория Оллред - лучший адвокат в Америке
STARS

Глория Оллред - лучший адвокат в Америке

Глория Оллред, по признанию многих ее коллег, считается лучшим адвокатом в Америке.

Герагос Марк - знаменитый американский адвокат
STARS

Герагос Марк - знаменитый американский адвокат

Этот знаменитый американский адвокат основал свою юридическую компанию Geragos&Geragos, участвовавшую в громких делах, где ...

Федор Плевако - адвокат и блистательный оратор дореволюционной России
STARS

Федор Плевако - адвокат и блистательный оратор ...

Федор Плевако известен как талантливый адвокат и блистательный оратор дореволюционной России.

Сайт-портал для юристів

Сайт-портал для юристів Наш рейтинг юристів України допоможе Вам обрати гідного захисника своїх прав та законних інтересів.

8262Рыбинцев Сергей Сергеевич
8164Фоменко Павел Николаевич
8160Волинець Андрій
7955Константин Пейчев
7875Ишутко Сергей Юрьевич
7808Халдай Дмитрий Игоревич
7642Андрей Приходько
7332Хмелюк Олег Александрович
7254Карпенко Виктор Константинович
7231Ракотюк Ирина Васильевна

Доброго времени суток! Благодарим посетителей за активность в голосование за юристов Каталога, повторное голосования возможно только раз в сутки. Кроме того, скрипт автоматически проверяет накрутку с помощью сравнения различных параметров и характеристик, поэтому возможны погрешности в результатах и последующее списание голосов. Просим юристов своевременно предоставлять актуальное фото для своего профиля (анкеты), уведомлять об изменении контактных данных. Напоминаем, что раздел «Интервью с юристом» находится в стадии наполнения - Вы можете присылать информацию о себе в виде свободного интервью для публикации на сайте в этом разделе. Всю информацию нужно отправлять на емайл: legals.in.ua@gmail.com. Уважаемые посетители! Огромный поток информации ежедневно перерабатывается нашими сотрудниками, но иногда в тексты вкрадываются неточности или ошибки. Нашли ошибку (опечатку) в тексте на сайте? Помогите нам её исправить! Пожалуйста, выделите ошибку и нажмите одновременно клавиши «Ctrl» и «Enter». Мы узнаем о неточности и как можно скорее исправим. Благодарим за внимание! С уважением, Администрация.
Дорогие посетители, если Вы увидели ошибку (опечатку) на этой странице сайта, помогите нам её исправить - просто выделите ошибку и нажмите одновременно клавиши «Ctrl» и «Enter». Мы узнаем о неточности и быстро её исправим.

Сайт-портал для юристів

Сайт-портал для юристівВважаємо, що Ви надто успішний юрист або ж пристрасно бажаєте мерщій вирішити якусь правову проблему! Якщо це дійсно так і є, то Ви точно потрапили за адресою, бо в багато-хто знаходить у нас масу корисної інформації, що надає величезну допомогу в досягненні успіху, в тому числі, правової грамотності і підготовленості у багатьох юридичних питаннях.

 

Наш сайт - Рейтинг Юристів України представляє Вам такі матеріали, які стосуються права, а також його практичного застосування в певній життєвій ситуації. Дані юридичні матеріали мають різні форми - це і статті, і аудіолекції, і електронні книги, відеоуроки, а також презентації та інше. Всі зазначені матеріали будуть Вам доступні. Наш правовий сайт - це воістину невичерпний скарб різної безцінної інформації для будь-кого, хто цікавиться вирішенням правових проблем.

 

Більше цього, наш сайт періодично поповнюється новими практичними, а також корисними матеріалами.

Звідки саме у нас такі юридичні матеріали? Все дуже просто.

Багато років навчання не пройшли для нас даремно. Ми отримали корисні знання про правову систему нашої держави. Працюючи спочатку в цивільно-правовій галузі, потім в кримінально-правовій, ми придбали універсальний досвід у вирішенні найрізноманітніших правових питань.

 

Досвід роботи залишив незабутні враження і, природно, дав нам цінний багаж знань. При тому, досвід роботи в якості юриста дозволив акцентувати пильну увагу на застосуванні на практиці нашого права і на вирішенні будь-яких конкретних юридичних питань, надто не приділяючи уваги зайвій балаканини і теорії права.

 

Необхідно відразу зазначити, що в процесі безпосередньої підготовки контенту для нашого юридичного сайту, ми ретельним чином працюємо і відбираємо лише ті конкретні питання, які реальним чином хвилюють аудиторію нашого юридичного сайту. Будь-якому інформаційному лушпинню не місце на нашому сайті. Це просто безцільна трата наших з Вами сил і часу. Тому в безцінності матеріалів, представлених на юридичному сайті, Ви можете не сумніватися.

Так як всі юридичні матеріали були нами підготовлені особисто, навряд чи Ви знайдете їх ще де-небудь (якщо, природно, вони не були передруковані з нашого сайту). Тому, запевняємо Вас, що наш сайт надає у Ваше власне розпорядження унікальний і якісний юридичний контент - тобто інформацію, яка зможе Вам допомогти відшукати вихід з будь-якої, навіть, непростої життєвої ситуації, саме там, де знадобиться правильне застосування наявного права і нині діючого законодавства.

 

legals

Як Ви бачите, Ваші вигоди від роботи на нашому сайті і вивчення викладених матеріалів буквально в наявності, навіть, незалежно від того, ким Ви є, наприклад, слюсарем, слідчим, даішником або суддею. Тому, сильно не роздумуючи, вибирайте саме ті матеріали, які принесуть Вам правову інформацію, найбільш корисну в даний момент, і сміливо приступайте до їх вивчення, а потім вже впроваджуйте в практику і прагніть вперед!

Єдина мета існування нашого юридичного сайту - допомогти кожному.

Користуйтеся ним! Це зручно, корисно і доступно.


5 Рейтингов юристов по заслугам

Достоверные отзывы о юристах

ТОП юристов & информация

сообщить об ошибке

1c9c4f00643b1390a6707d1450bb193a