Джозеф Джемейл - самый богатый американский адвокат
STARS

Джозеф Джемейл - самый богатый американский ...

Это один из самых известных адвокатов в мире и единственный миллиардер, заработавший свой капитал исключительно юридической ...

Глория Оллред - лучший адвокат в Америке
STARS

Глория Оллред - лучший адвокат в Америке

Глория Оллред, по признанию многих ее коллег, считается лучшим адвокатом в Америке.

Герагос Марк - знаменитый американский адвокат
STARS

Герагос Марк - знаменитый американский адвокат

Этот знаменитый американский адвокат основал свою юридическую компанию Geragos&Geragos, участвовавшую в громких делах, где ...

Федор Плевако - адвокат и блистательный оратор дореволюционной России
STARS

Федор Плевако - адвокат и блистательный оратор ...

Федор Плевако известен как талантливый адвокат и блистательный оратор дореволюционной России.

Сайт-портал для юристів

Сайт-портал для юристів Наш рейтинг юристів України допоможе Вам обрати гідного захисника своїх прав та законних інтересів.


Доброго времени суток! Благодарим посетителей за активность в голосование за юристов Каталога, повторное голосования возможно только раз в сутки. Кроме того, скрипт автоматически проверяет накрутку с помощью сравнения различных параметров и характеристик, поэтому возможны погрешности в результатах и последующее списание голосов. Просим юристов своевременно предоставлять актуальное фото для своего профиля (анкеты), уведомлять об изменении контактных данных. Напоминаем, что раздел «Интервью с юристом» находится в стадии наполнения - Вы можете присылать информацию о себе в виде свободного интервью для публикации на сайте в этом разделе. Всю информацию нужно отправлять на емайл: legals.in.ua@gmail.com. Уважаемые посетители! Огромный поток информации ежедневно перерабатывается нашими сотрудниками, но иногда в тексты вкрадываются неточности или ошибки. Нашли ошибку (опечатку) в тексте на сайте? Помогите нам её исправить! Пожалуйста, выделите ошибку и нажмите одновременно клавиши «Ctrl» и «Enter». Мы узнаем о неточности и как можно скорее исправим. Благодарим за внимание! С уважением, Администрация.
Дорогие посетители, если Вы увидели ошибку (опечатку) на этой странице сайта, помогите нам её исправить - просто выделите ошибку и нажмите одновременно клавиши «Ctrl» и «Enter». Мы узнаем о неточности и быстро её исправим.

Оформлення Водійських Прав та Особливості Дорожнього Руху на Кіпрі

Кіпр, як популярний туристичний напрямок, часто стає місцем постійного проживання для багатьох іноземців, у тому числі й українців. Відповідно, перед багатьма з них постає питання про те, як отримати водійські права на Кіпрі та якими є основні правила дорожнього руху на острові. Кіпр, європейська країна, надає чіткі інструкції та вимоги для водіїв.

Процедура отримання водійських прав на Кіпрі

Якщо ви плануєте залишатися на Кіпрі тривалий час або стати резидентом, необхідно ознайомитися з процедурою оформлення водійських прав. Офіційні водійські права на Кіпрі можна отримати в Департаменті дорожнього транспорту (Road Transport Department), який підпорядковується Міністерству транспорту, зв'язку та громадських робіт. Для початку, резиденти повинні мати дійсний паспорт та дозвіл на проживання.

Для громадян ЄС існує спрощена процедура обміну національних водійських прав на кіпрські. Однак, для українських водіїв потрібна певна документація, включаючи медичну довідку про стан здоров'я, що підтверджує, що заявник підходить для керування транспортним засобом. Також потрібно скласти екзамен з правил дорожнього руху та водіння.

Зокрема, для отримання першої ліцензії, кандидати повинні пройти теоретичний курс правил дорожнього руху, що включає письмовий тест, та практичний курс водіння з інструктором. Після успішного складання екзаменів, видається тимчасова ліцензія, яка діє протягом одного року.

Основні правила дорожнього руху на Кіпрі

Кіпр має свої унікальні правила дорожнього руху, що потребують уваги всіх водіїв. Більшість доріг на острові - це дороги з двостороннім рухом, але рух автомобілів здійснюється по лівій стороні, що може бути новим для водіїв з України. На дорогах встановлені чіткі обмеження швидкості: 50 км/год для міських зон, 80 км/год - на сільських дорогах, і 100 км/год - на автомагістралях.

Особливо важливо дотримуватися правил безпеки, зокрема, використовувати пасок безпеки, як водіям, так і пасажирам. Дітей слід перевозити в спеціальних дитячих кріслах. Поліція постійно проводить перевірки для виявлення порушників правил дорожнього руху.

На Кіпрі суворо заборонено керування транспортним засобом в стані алкогольного сп'яніння. Допустимий рівень вмісту алкоголю в крові - 0.5 проміле. Зустріч з поліцією в такому випадку може призвести до значних штрафів, позбавлення водійських прав або навіть арешту.

Контактна інформація та важливі організації

Для тих, хто хоче отримати додаткову інформацію або консультацію з питань отримання водійських прав на Кіпрі, рекомендується звертатися до Департаменту дорожнього транспорту. Він знаходиться у столиці Кіпру, місті Нікосія, за адресою: Гріва Дігени, 111, Нікосія, Кіпр. Також можна зв'язатися з відділом надання інформації по телефону: +357 22 807 200.

Іншою важливою організацією є Поліція Кіпру, що відповідає за дотримання правил дорожнього руху на острові. Гаряча лінія поліції, куди можна звертатися у разі надзвичайної ситуації на дорозі: 112 або 199. Більше інформації доступно на офіційному сайті поліції Кіпру.

Пам’ятайте, що безпека на дорозі залежить багато в чому від вашої уважності та дотримання правил. Знання місцевих законів і адаптація до нових умов допоможуть зробити ваше перебування на Кіпрі комфортним і безпечним.


5 Рейтингов юристов по заслугам

Достоверные отзывы о юристах

ТОП юристов & информация

сообщить об ошибке

1c9c4f00643b1390a6707d1450bb193a