Джозеф Джемейл - самый богатый американский адвокат
STARS

Джозеф Джемейл - самый богатый американский ...

Это один из самых известных адвокатов в мире и единственный миллиардер, заработавший свой капитал исключительно юридической ...

Глория Оллред - лучший адвокат в Америке
STARS

Глория Оллред - лучший адвокат в Америке

Глория Оллред, по признанию многих ее коллег, считается лучшим адвокатом в Америке.

Герагос Марк - знаменитый американский адвокат
STARS

Герагос Марк - знаменитый американский адвокат

Этот знаменитый американский адвокат основал свою юридическую компанию Geragos&Geragos, участвовавшую в громких делах, где ...

Федор Плевако - адвокат и блистательный оратор дореволюционной России
STARS

Федор Плевако - адвокат и блистательный оратор ...

Федор Плевако известен как талантливый адвокат и блистательный оратор дореволюционной России.

Сайт-портал для юристів

Сайт-портал для юристів Наш рейтинг юристів України допоможе Вам обрати гідного захисника своїх прав та законних інтересів.


Доброго времени суток! Благодарим посетителей за активность в голосование за юристов Каталога, повторное голосования возможно только раз в сутки. Кроме того, скрипт автоматически проверяет накрутку с помощью сравнения различных параметров и характеристик, поэтому возможны погрешности в результатах и последующее списание голосов. Просим юристов своевременно предоставлять актуальное фото для своего профиля (анкеты), уведомлять об изменении контактных данных. Напоминаем, что раздел «Интервью с юристом» находится в стадии наполнения - Вы можете присылать информацию о себе в виде свободного интервью для публикации на сайте в этом разделе. Всю информацию нужно отправлять на емайл: legals.in.ua@gmail.com. Уважаемые посетители! Огромный поток информации ежедневно перерабатывается нашими сотрудниками, но иногда в тексты вкрадываются неточности или ошибки. Нашли ошибку (опечатку) в тексте на сайте? Помогите нам её исправить! Пожалуйста, выделите ошибку и нажмите одновременно клавиши «Ctrl» и «Enter». Мы узнаем о неточности и как можно скорее исправим. Благодарим за внимание! С уважением, Администрация.
Дорогие посетители, если Вы увидели ошибку (опечатку) на этой странице сайта, помогите нам её исправить - просто выделите ошибку и нажмите одновременно клавиши «Ctrl» и «Enter». Мы узнаем о неточности и быстро её исправим.

Оформлення Водійських Прав Для Українців В Аргентині

Аргентина - країна з багатою культурою та історією, яка приваблює людей з усього світу, у тому числі і з України. Переїзд до цієї латиноамериканської держави часто супроводжується необхідністю адаптації до нової системи законів, включаючи правила дорожнього руху. Оформлення водійських прав є однією з таких процедур, яку потрібно пройти для повноцінної інтеграції.

Перед тим, як розпочати процедуру оформлення водійських прав в Аргентині, важливо знати про правові аспекти, що регулюють цей процес. Відповідно до Закону Аргентини про дорожній рух, всі іноземці зобов'язані мати легалізовані документи або валідну аргентинську ліцензію для керування транспортними засобами.

Основні Вимоги До Оформлення Водійських Прав

Щоб отримати водійські права в Аргентині, українцям потрібно зібрати необхідний пакет документів. Основні документи включають:

  • Закордонний паспорт з дійсною аргентинською візою або посвідкою на проживання.
  • Посвідчення водія рідної країни (в даному випадку України).
  • Нотаріально засвідчений переклад українського водійського посвідчення на іспанську мову.

Переклад документів повинні робити офіційні перекладачі, акредитовані в Аргентині. У деяких випадках може бути потрібна додаткова легалізація документів у МЗС Аргентини. За відсутності українських водійських прав, необхідно пройти навчання в одній з автошкіл Аргентини та скласти іспити.

Процедура Оформлення В Аргентинських Відділеннях

Оформлення водійських прав в Аргентині передбачає процедуру, що складається з кількох етапів. Спочатку потрібно звернутися до Директорату Транспорту (Direcci?n de Tr?nsito) найближче до вашого місця проживання. Там ви надасте свої документи та сплатите збори за оформлення.

Наступним етапом є складання теоретичного і практичного іспитів. Обов'язково ознайомтеся з правилами дорожнього руху Аргентини, які можуть відрізнятися від українських. Іспити проводяться кілька разів на місяць, і реєстрація на них часто здійснюється заздалегідь.

Корисні Поради Та Вам Контакти

Перед тим, як почати процес оформлення, рекомендується проконсультуватися з громадськими організаціями або юридичними фірмами, що спеціалізуються на правах іммігрантів в Аргентині. Такі організації можуть надати консультування та допомогу в оформленні документів. Одним з корисних ресурсів може бути Посольство України в Буенос-Айресі, яке може надавати актуальну інформацію для громадян України.

  • Посольство України в Аргентині: Пр. М. Фіштеральдта, 123, Буенос-Айрес
  • Директорат Транспорту Буенос-Айреса: вул. Пеллегріні, 341, Буенос-Айрес
  • Національний Інститут Перекладу Аргентини: вул. Салгадо, 677, Буенос-Айрес

Знаючи юридичні та практичні аспекти, ви зможете більш ефективно організувати процес оформлення водійських прав в Аргентині. Приділіть увагу підготовці та не забудьте перевірити актуальні вимоги прямо перед подачею документів. Досягнення успіху в цій справі допоможе вам отримати більше свободи та можливостей під час проживання в цій чудовій країні.


5 Рейтингов юристов по заслугам

Достоверные отзывы о юристах

ТОП юристов & информация

сообщить об ошибке

1c9c4f00643b1390a6707d1450bb193a