Джозеф Джемейл - самый богатый американский адвокат
STARS

Джозеф Джемейл - самый богатый американский ...

Это один из самых известных адвокатов в мире и единственный миллиардер, заработавший свой капитал исключительно юридической ...

Глория Оллред - лучший адвокат в Америке
STARS

Глория Оллред - лучший адвокат в Америке

Глория Оллред, по признанию многих ее коллег, считается лучшим адвокатом в Америке.

Герагос Марк - знаменитый американский адвокат
STARS

Герагос Марк - знаменитый американский адвокат

Этот знаменитый американский адвокат основал свою юридическую компанию Geragos&Geragos, участвовавшую в громких делах, где ...

Федор Плевако - адвокат и блистательный оратор дореволюционной России
STARS

Федор Плевако - адвокат и блистательный оратор ...

Федор Плевако известен как талантливый адвокат и блистательный оратор дореволюционной России.

Сайт-портал для юристів

Сайт-портал для юристів Наш рейтинг юристів України допоможе Вам обрати гідного захисника своїх прав та законних інтересів.


Доброго времени суток! Благодарим посетителей за активность в голосование за юристов Каталога, повторное голосования возможно только раз в сутки. Кроме того, скрипт автоматически проверяет накрутку с помощью сравнения различных параметров и характеристик, поэтому возможны погрешности в результатах и последующее списание голосов. Просим юристов своевременно предоставлять актуальное фото для своего профиля (анкеты), уведомлять об изменении контактных данных. Напоминаем, что раздел «Интервью с юристом» находится в стадии наполнения - Вы можете присылать информацию о себе в виде свободного интервью для публикации на сайте в этом разделе. Всю информацию нужно отправлять на емайл: legals.in.ua@gmail.com. Уважаемые посетители! Огромный поток информации ежедневно перерабатывается нашими сотрудниками, но иногда в тексты вкрадываются неточности или ошибки. Нашли ошибку (опечатку) в тексте на сайте? Помогите нам её исправить! Пожалуйста, выделите ошибку и нажмите одновременно клавиши «Ctrl» и «Enter». Мы узнаем о неточности и как можно скорее исправим. Благодарим за внимание! С уважением, Администрация.
Дорогие посетители, если Вы увидели ошибку (опечатку) на этой странице сайта, помогите нам её исправить - просто выделите ошибку и нажмите одновременно клавиши «Ctrl» и «Enter». Мы узнаем о неточности и быстро её исправим.

Оформлення водійських прав для українців у Сінгапурі: Що потрібно знати

Українці, які переїжджають до Сінгапуру або перебувають тут на тривалий термін, можуть стикнутися з питанням оформлення місцевих водійських прав. Це є необхідністю, якщо ви плануєте активно користуватися автомобілем у цій південно-східноазійській країні. Сінгапур відомий своїм чітким і суворим законодавством щодо дорожнього руху, тому важливо бути добре підготовленим до процесу отримання водійських прав.

Вимоги до отримання водійських прав у Сінгапурі для іноземців

Якесь законодавство в Сінгапурі вимагає від іноземців з наявними водійськими правами їх конвертації на сінгапурській. Однак це не єдиний шлях. Якщо ви плануєте перебувати в країні на короткий термін, можете використовувати міжнародні водійські права разом з українськими.

Для отримання сінгапурських водійських прав іноземці повинні:

  • Мати дійсну робочу візу або студентський статус.
  • Підтвердити наявність водійських прав, виданих у вашій країні. Це можна зробити через нотаріально завірений переклад вашого водійського посвідчення.
  • Пройти обов’язковий іспит з теорії водіння в Сінгапурі.

Необхідні документи та процес подачі заявки

Для подачі заявки на отримання водійських прав, вам знадобиться зібрати комплект документів. Серед основних вимог:

  • Дійсне українське водійське посвідчення і його переклад англійською мовою.
  • Документи, що підтверджують ваше легальне перебування в Сінгапурі (віза або дозвіл на проживання).
  • Підтвердження місця проживання в Сінгапурі.
  • Фотографії паспортного зразка.

Іноді можуть вимагати проходження медичного огляду. Організація, яка координує цю процедуру в Сінгапурі, - Traffic Police Department, розташована за адресою: 10 Ubi Avenue 3, Singapore 408865. Більше інформації можна знайти на їх офіційному сайті.

Практичні поради для успішного отримання водійських прав

Варто відмітити кілька практичних порад, які можуть спростити процес оформлення:

  • Завчасно підготуйте всі необхідні документи, звернувши увагу на можливість затримки з їх перекладом.
  • Запишіться на курс підготовки до теоретичного іспиту – багато автошкіл у Сінгапурі пропонують заняття англійською мовою.
  • Будьте обачні під час проїзду на сінгапурських дорогах, адже правила дорожнього руху дуже суворі, а порушення можуть призвести до штрафів або, в гіршому випадку, втрати водійських прав.

Отримання водійських прав у Сінгапурі може здатися викликом, але правильно організована підготовка і знання місцевих вимог допоможуть зробити цей процес набагато простішим. Дотримуючись законодавства і завчасно готуючись, ви зможете впевнено користуватися автомобілем на дорогах Сінгапуру.


5 Рейтингов юристов по заслугам

Достоверные отзывы о юристах

ТОП юристов & информация

сообщить об ошибке

1c9c4f00643b1390a6707d1450bb193a