Джозеф Джемейл - самый богатый американский адвокат
STARS

Джозеф Джемейл - самый богатый американский ...

Это один из самых известных адвокатов в мире и единственный миллиардер, заработавший свой капитал исключительно юридической ...

Глория Оллред - лучший адвокат в Америке
STARS

Глория Оллред - лучший адвокат в Америке

Глория Оллред, по признанию многих ее коллег, считается лучшим адвокатом в Америке.

Герагос Марк - знаменитый американский адвокат
STARS

Герагос Марк - знаменитый американский адвокат

Этот знаменитый американский адвокат основал свою юридическую компанию Geragos&Geragos, участвовавшую в громких делах, где ...

Федор Плевако - адвокат и блистательный оратор дореволюционной России
STARS

Федор Плевако - адвокат и блистательный оратор ...

Федор Плевако известен как талантливый адвокат и блистательный оратор дореволюционной России.

Сайт-портал для юристів

Сайт-портал для юристів Наш рейтинг юристів України допоможе Вам обрати гідного захисника своїх прав та законних інтересів.


Доброго времени суток! Благодарим посетителей за активность в голосование за юристов Каталога, повторное голосования возможно только раз в сутки. Кроме того, скрипт автоматически проверяет накрутку с помощью сравнения различных параметров и характеристик, поэтому возможны погрешности в результатах и последующее списание голосов. Просим юристов своевременно предоставлять актуальное фото для своего профиля (анкеты), уведомлять об изменении контактных данных. Напоминаем, что раздел «Интервью с юристом» находится в стадии наполнения - Вы можете присылать информацию о себе в виде свободного интервью для публикации на сайте в этом разделе. Всю информацию нужно отправлять на емайл: legals.in.ua@gmail.com. Уважаемые посетители! Огромный поток информации ежедневно перерабатывается нашими сотрудниками, но иногда в тексты вкрадываются неточности или ошибки. Нашли ошибку (опечатку) в тексте на сайте? Помогите нам её исправить! Пожалуйста, выделите ошибку и нажмите одновременно клавиши «Ctrl» и «Enter». Мы узнаем о неточности и как можно скорее исправим. Благодарим за внимание! С уважением, Администрация.
Дорогие посетители, если Вы увидели ошибку (опечатку) на этой странице сайта, помогите нам её исправить - просто выделите ошибку и нажмите одновременно клавиши «Ctrl» и «Enter». Мы узнаем о неточности и быстро её исправим.

Вас может заинтересовать:

Оформлення візи та резидентства для українців у Люксембурзі: покрокова інструкція

Люксембург, невеличка країна в серці Європи, стає все більш популярним напрямом для імміграції. Українці, які бажають тут працювати або проживати, стикаються з необхідністю отримати відповідні візові та резидентські дозволи. Давайте детально розглянемо, як це можна зробити.

Типи віз для українців у Люксембурзі

Для початку, необхідно визначити, який тип візи вам потрібен. Основні типи включають туристичні, студентські та робочі візи. Кожна з них має свої особливості.

Туристичні візи надають право на короткострокове перебування в країні, до 90 днів у межах півроку. Українці можуть скористатися безвізовим режимом, якщо їхнє перебування не перевищує зазначених термінів.

Студентські візи видаються тим, хто має намір навчатися в освітніх установах Люксембургу. Для цього необхідно надати підтвердження про зарахування від навчального закладу.

Робочі візи отримують ті, хто планує працювати в країні. Важливим є наявність трудового договору з роботодавцем у Люксембурзі.

Процедура оформлення резидентства

Після отримання візи, українці можуть згодом подати документи на резидентство. Це дозволить перебувати в Люксембурзі тривалий час та користуватися більшістю соціальних сервісів країни.

Процес отримання резидентства залежить від підстав, на яких ви знаходитеся в країні: навчання, робота, возз’єднання з родиною тощо. Легалізація статусу резидента потребує збору відповідного пакету документів, серед яких трудові договори, підтвердження про навчання або стану здоров’я.

Варто також зазначити, що резидентство надає можливість працювати без додаткових дозволів, що значно спрощує адаптацію на новому місці.

Контакти та організації для оформлення документів

Однією з центральних установ, що займається питаннями імміграції в Люксембурзі, є Дирекція імміграції при Міністерстві закордонних справ. Саме сюди варто звертатися за отриманням детальної інформації та консультацій.

  • Адреса: 26, Route d'Arlon, L-1140 Luxembourg
  • Телефон: +352 247 844 41
  • Веб-сайт: guichet.public.lu

Українцям також може знадобитися консульська підтримка Посольства України в Бельгії та Люксембурзі задля вирішення специфічних питань або у випадку непередбачуваних ситуацій.

Процедура отримання візи та резидентства у Люксембурзі може здатися складною, але з належною підготовкою та знанням всіх нюансів, вона стає цілком доступною. Бажаємо успіхів у вашій імміграційній подорожі!


5 Рейтингов юристов по заслугам

Достоверные отзывы о юристах

ТОП юристов & информация

сообщить об ошибке

1c9c4f00643b1390a6707d1450bb193a