Джозеф Джемейл - самый богатый американский адвокат
STARS

Джозеф Джемейл - самый богатый американский ...

Это один из самых известных адвокатов в мире и единственный миллиардер, заработавший свой капитал исключительно юридической ...

Глория Оллред - лучший адвокат в Америке
STARS

Глория Оллред - лучший адвокат в Америке

Глория Оллред, по признанию многих ее коллег, считается лучшим адвокатом в Америке.

Герагос Марк - знаменитый американский адвокат
STARS

Герагос Марк - знаменитый американский адвокат

Этот знаменитый американский адвокат основал свою юридическую компанию Geragos&Geragos, участвовавшую в громких делах, где ...

Федор Плевако - адвокат и блистательный оратор дореволюционной России
STARS

Федор Плевако - адвокат и блистательный оратор ...

Федор Плевако известен как талантливый адвокат и блистательный оратор дореволюционной России.

Сайт-портал для юристів

Сайт-портал для юристів Наш рейтинг юристів України допоможе Вам обрати гідного захисника своїх прав та законних інтересів.

8235Руслан Владимирович Головченко
7674Никитинский Дмитрий Михайлович
7057Костромина Виктория
6959Решетов Виктор Викторович

Доброго времени суток! Благодарим посетителей за активность в голосование за юристов Каталога, повторное голосования возможно только раз в сутки. Кроме того, скрипт автоматически проверяет накрутку с помощью сравнения различных параметров и характеристик, поэтому возможны погрешности в результатах и последующее списание голосов. Просим юристов своевременно предоставлять актуальное фото для своего профиля (анкеты), уведомлять об изменении контактных данных. Напоминаем, что раздел «Интервью с юристом» находится в стадии наполнения - Вы можете присылать информацию о себе в виде свободного интервью для публикации на сайте в этом разделе. Всю информацию нужно отправлять на емайл: legals.in.ua@gmail.com. Уважаемые посетители! Огромный поток информации ежедневно перерабатывается нашими сотрудниками, но иногда в тексты вкрадываются неточности или ошибки. Нашли ошибку (опечатку) в тексте на сайте? Помогите нам её исправить! Пожалуйста, выделите ошибку и нажмите одновременно клавиши «Ctrl» и «Enter». Мы узнаем о неточности и как можно скорее исправим. Благодарим за внимание! С уважением, Администрация.
Дорогие посетители, если Вы увидели ошибку (опечатку) на этой странице сайта, помогите нам её исправить - просто выделите ошибку и нажмите одновременно клавиши «Ctrl» и «Enter». Мы узнаем о неточности и быстро её исправим.

Захист інтересів в суді з економічних питань

Захист інтересів в суді з економічних питаньДосвідчений юрист здійснить захист Ваших інтересів в суді з економічних спорів (стягнення заборгованості на вашу користь, невиконання або неналежне виконання зобов'язань, витребування майна із незаконного володіння, визнання права власності, спори між учасниками товариства, інші економічні спори). Більше того, юрист, який працює із питаннями адміністративного права, надає послуги із захисту Ваших інтересів при заперечуванні ненормативних правових актів, рішень, дій (бездіяльності) державних та інших органів, посадових осіб, оскарження результатів торгів і т.п.

При своєчасному зверненні юрист зможе в максимально короткі строки надати судово-правові послуги, такі як:

  • оскарження правопорушень посадовими особами і різними державними органами,
  • податкові санкції і штрафи,
  • штрафи Пенсійного фонду,
  • санкції інших державних органів.

Правозахисник, який працює в даній галузі права, має високу кваліфікацію і багату юридичну практику з представлення інтересів клієнта в судах не тільки в Київській області, Києві, а й в інших регіонах України.


Тепер юристом з економічних спорів є те, що даний фахівець приступає до виконання поставлених завдань негайно, і націлений тільки на позитивний для Вас результат.

Основний, але далеко не повний перелік надання послуг юриста з економічних питань містить в собі:

  • повний аналіз присутніх, наявних документів і обставин спору;
  • глибокий аналіз судової практики по предмету спору;
  • розробку схем і методів комплексного захисту Ваших інтересів;
  • оцінку та розгляд наслідків судового розгляду;
  • підготовку до розгляду спору в Арбітражному суді першої інстанції (Арбітражному суді Київської області), а при необхідності - і в наступних інстанціях, включаючи підготовку потрібних документів;
  • представлення Ваших інтересів в судових інстанціях;
  • отримання рішення арбітражного суду та виконавчого листа.

Безумовно, що грамотний юрист здійснює примусове виконання рішення суду в рамках виконавчого провадження, тобто слідкує за тим, щоб не було порушень чинного законодавства з боку зацікавлених у цьому осіб та/або державного виконавця відповідної виконавчої служби.


Не зволікайте, впевнені, що вчасно будь-яку проблему розв'язати набагато простіше й швидше. Телефонуйте негайно при виникненні подібних проблем!


5 Рейтингов юристов по заслугам

Достоверные отзывы о юристах

ТОП юристов & информация

сообщить об ошибке

1c9c4f00643b1390a6707d1450bb193a