Джозеф Джемейл - самый богатый американский адвокат
STARS

Джозеф Джемейл - самый богатый американский ...

Это один из самых известных адвокатов в мире и единственный миллиардер, заработавший свой капитал исключительно юридической ...

Глория Оллред - лучший адвокат в Америке
STARS

Глория Оллред - лучший адвокат в Америке

Глория Оллред, по признанию многих ее коллег, считается лучшим адвокатом в Америке.

Герагос Марк - знаменитый американский адвокат
STARS

Герагос Марк - знаменитый американский адвокат

Этот знаменитый американский адвокат основал свою юридическую компанию Geragos&Geragos, участвовавшую в громких делах, где ...

Федор Плевако - адвокат и блистательный оратор дореволюционной России
STARS

Федор Плевако - адвокат и блистательный оратор ...

Федор Плевако известен как талантливый адвокат и блистательный оратор дореволюционной России.

Сайт-портал для юристів

Сайт-портал для юристів Наш рейтинг юристів України допоможе Вам обрати гідного захисника своїх прав та законних інтересів.


Доброго времени суток! Благодарим посетителей за активность в голосование за юристов Каталога, повторное голосования возможно только раз в сутки. Кроме того, скрипт автоматически проверяет накрутку с помощью сравнения различных параметров и характеристик, поэтому возможны погрешности в результатах и последующее списание голосов. Просим юристов своевременно предоставлять актуальное фото для своего профиля (анкеты), уведомлять об изменении контактных данных. Напоминаем, что раздел «Интервью с юристом» находится в стадии наполнения - Вы можете присылать информацию о себе в виде свободного интервью для публикации на сайте в этом разделе. Всю информацию нужно отправлять на емайл: legals.in.ua@gmail.com. Уважаемые посетители! Огромный поток информации ежедневно перерабатывается нашими сотрудниками, но иногда в тексты вкрадываются неточности или ошибки. Нашли ошибку (опечатку) в тексте на сайте? Помогите нам её исправить! Пожалуйста, выделите ошибку и нажмите одновременно клавиши «Ctrl» и «Enter». Мы узнаем о неточности и как можно скорее исправим. Благодарим за внимание! С уважением, Администрация.
Дорогие посетители, если Вы увидели ошибку (опечатку) на этой странице сайта, помогите нам её исправить - просто выделите ошибку и нажмите одновременно клавиши «Ctrl» и «Enter». Мы узнаем о неточности и быстро её исправим.

Фінансові переваги та оподаткування для українців у Хорватії

Хорватія, як держава-член ЄС, пропонує привабливі умови для іноземних інвесторів та бізнесменів. Це включає прозорі правила щодо оподаткування та можливість скористатися певними фінансовими пільгами. Українці, які мають намір перемістити свій бізнес або розпочати кар’єру в цій країні, отримують доступ до ряду податкових переваг, розрахованих на залучення інвестицій та підтримку підприємницької діяльності.

Основи хорватської податкової системи визначені Законом про податкову адміністрацію. Стандартна ставка податку на прибуток у Хорватії складає 18%, проте для малих підприємств вона може бути зменшена до 12%. Це створює сприятливе середовище для малих українських підприємців, які бажають розпочати свій бізнес у Хорватії.

Податкові пільги для резидентів та нерезидентів

Хорватське законодавство забезпечує певні пільги як для резидентів, так і для нерезидентів. Українські громадяни, які мають посвідку на проживання, можуть розраховувати на податкові пільги, якщо вони працюють у підприємствах, які отримали спеціальний статус у рамках підтримки інвестицій. Для цього потрібно зареєструвати своє підприємство в місцевих податкових органах та виконати певні умови.

Іноземці, включаючи українців, можуть бути звільнені від податків на певні види доходів, таких як дивіденди або доходи від продажу акцій, відповідно до угод про уникнення подвійного оподаткування, укладених між Хорватією та Україною.

Пільги для підприємців та стартапів

Хорватія активно підтримує нові бізнес-ініціативи та стартапи. У рамках програми “Стартап Хорватія” підприємці можуть отримувати фінансування та податкові знижки. Ця програма орієнтована на розвиток інноваційних технологій та експортно-орієнтованих підприємств. Українські стартапи можуть скористатися цими можливостями для виходу на європейський ринок.

Залежно від обсягу інвестицій та кількості створених робочих місць, українські підприємці можуть отримати значні податкові кредити. Це стимулює відкриття нових підприємств та розширення існуючих, кваліфікованих робочих місць у Хорватії.

Процедура реєстрації та необхідні контакти

Для того, щоб скористатися всіма можливими пільгами, українським бізнесменам необхідно правильно пройти процедуру реєстрації в Хорватії. Основним органом для здійснення цих процесів є Хорватська податкова адміністрація. Адреса центрального офісу: Bo?kovi?eva 5, 10000 Zagreb. Додатково ось декілька контактів, які можуть бути корисними:

  • Міністерство фінансів Хорватії: Banski dvori, 10000 Zagreb
  • Інвестиційний та конкурентний форум: Trg J. F. Kennedy 6b, 10000 Zagreb
  • Консультативна служба з податкових питань: телефон +385 1 4609 999

Реєстрація бізнесу в Хорватії може бути здійснена онлайн через офіційний портал Хорватії за допомогою електронного підпису. Після реєстрації українські підприємці можуть отримати доступ до всіх можливих пільг, які сприятимуть головній меті – розвитку міжнародного бізнесу та економічного співробітництва.


5 Рейтингов юристов по заслугам

Достоверные отзывы о юристах

ТОП юристов & информация

сообщить об ошибке

1c9c4f00643b1390a6707d1450bb193a