Джозеф Джемейл - самый богатый американский адвокат
STARS

Джозеф Джемейл - самый богатый американский ...

Это один из самых известных адвокатов в мире и единственный миллиардер, заработавший свой капитал исключительно юридической ...

Глория Оллред - лучший адвокат в Америке
STARS

Глория Оллред - лучший адвокат в Америке

Глория Оллред, по признанию многих ее коллег, считается лучшим адвокатом в Америке.

Герагос Марк - знаменитый американский адвокат
STARS

Герагос Марк - знаменитый американский адвокат

Этот знаменитый американский адвокат основал свою юридическую компанию Geragos&Geragos, участвовавшую в громких делах, где ...

Федор Плевако - адвокат и блистательный оратор дореволюционной России
STARS

Федор Плевако - адвокат и блистательный оратор ...

Федор Плевако известен как талантливый адвокат и блистательный оратор дореволюционной России.

Сайт-портал для юристів

Сайт-портал для юристів Наш рейтинг юристів України допоможе Вам обрати гідного захисника своїх прав та законних інтересів.


Доброго времени суток! Благодарим посетителей за активность в голосование за юристов Каталога, повторное голосования возможно только раз в сутки. Кроме того, скрипт автоматически проверяет накрутку с помощью сравнения различных параметров и характеристик, поэтому возможны погрешности в результатах и последующее списание голосов. Просим юристов своевременно предоставлять актуальное фото для своего профиля (анкеты), уведомлять об изменении контактных данных. Напоминаем, что раздел «Интервью с юристом» находится в стадии наполнения - Вы можете присылать информацию о себе в виде свободного интервью для публикации на сайте в этом разделе. Всю информацию нужно отправлять на емайл: legals.in.ua@gmail.com. Уважаемые посетители! Огромный поток информации ежедневно перерабатывается нашими сотрудниками, но иногда в тексты вкрадываются неточности или ошибки. Нашли ошибку (опечатку) в тексте на сайте? Помогите нам её исправить! Пожалуйста, выделите ошибку и нажмите одновременно клавиши «Ctrl» и «Enter». Мы узнаем о неточности и как можно скорее исправим. Благодарим за внимание! С уважением, Администрация.
Дорогие посетители, если Вы увидели ошибку (опечатку) на этой странице сайта, помогите нам её исправить - просто выделите ошибку и нажмите одновременно клавиши «Ctrl» и «Enter». Мы узнаем о неточности и быстро её исправим.

Отримання Kindergeld та інших соціальних виплат у Німеччині: все, що потрібно знати

Німеччина пропонує своїм громадянам та резидентам один із найкращих у світі пакетів соціальних виплат, серед яких вирізняється Kindergeld – допомога на дітей. Даний вид допомоги є основною формою підтримки родин та доступний як для резидентів країни, так і для громадян ЄС та резидентів третіх країн за певних умов. Допомога надається на дітей до 18 років, проте в окремих випадках виплачується і на старших дітей, якщо вони навчаються чи перебувають у процесі пошуку роботи.

Станом на 2023 рік, розмір Kindergeld становить 250 євро на першу та другу дитину і зростає на третю і подальших дітей. Для отримання допомоги необхідно подати заявку до відповідного відділення Familienkasse, що є частиною Федерального агентства зайнятості Німеччини. Безпосередньо на сайті Familienkasse можна знайти форми для заповнення, а також контактну інформацію для консультацій.

Умови отримання Kindergeld

Отримання Kindergeld можливе для всіх, хто легально проживає у Німеччині. Сюди включаються особи, які мають посвідку на проживання чи карту резидента. Важливо, що українські громадяни, які мають статус тимчасового захисту, також можуть претендувати на цей вид допомоги.

Основними вимогами для отримання Kindergeld є наявність реєстрації у відділенні за місцем проживання та підтвердження легального знаходження в країні. Також необхідно мати документ, що підтверджує статус і наявність дітей. Діти до 18 років автоматично підпадають під підтримку, тоді як подальша підтримка залежить від умов навчання чи безробіття.

Інші соціальні виплати у Німеччині

Окрім Kindergeld, в Німеччині існує низка інших видів соціального забезпечення:

  • B?rgergeld (колишній Hartz IV) – допомога для безробітних та малозабезпечених осіб. Для її отримання необхідно звертатися до місцевих JOB-центрів.
  • Elterngeld – виплата для батьків, які знаходяться у відпустці по догляду за дитиною. Розмір допомоги залежить від доходу до народження дитини та становить від 300 до 1800 євро на місяць.
  • Wohngeld – житлова субсидія для родин та осіб з низьким доходом, що компенсує частину витрат на житло.

Куди звертатися за додатковою інформацією

Для детальнішої інформації потенційні отримувачі соціальних виплат можуть звертатися до наступних організацій:

  • Familienkasse – офіційний сайт містить всю необхідну інформацію щодо Kindergeld: [Familienkasse](https://www.arbeitsagentur.de/familie-und-kinder)
  • JOB-центри за місцем проживання – контакти можна знайти на [Jobcenter](https://www.jobcenter-ge.de)
  • Місцеві адміністрації – надають консультації щодо Wohngeld.

Отримання Kindergeld та інших соціальних виплат у Німеччині може значно полегшити життя українським сім'ям, які перебувають у процесі адаптації до нових умов. Важливо вчасно подати всі необхідні документи та дотримуватись встановлених законом процедур.


5 Рейтингов юристов по заслугам

Достоверные отзывы о юристах

ТОП юристов & информация

сообщить об ошибке

1c9c4f00643b1390a6707d1450bb193a