Джозеф Джемейл - самый богатый американский адвокат
STARS

Джозеф Джемейл - самый богатый американский ...

Это один из самых известных адвокатов в мире и единственный миллиардер, заработавший свой капитал исключительно юридической ...

Глория Оллред - лучший адвокат в Америке
STARS

Глория Оллред - лучший адвокат в Америке

Глория Оллред, по признанию многих ее коллег, считается лучшим адвокатом в Америке.

Герагос Марк - знаменитый американский адвокат
STARS

Герагос Марк - знаменитый американский адвокат

Этот знаменитый американский адвокат основал свою юридическую компанию Geragos&Geragos, участвовавшую в громких делах, где ...

Федор Плевако - адвокат и блистательный оратор дореволюционной России
STARS

Федор Плевако - адвокат и блистательный оратор ...

Федор Плевако известен как талантливый адвокат и блистательный оратор дореволюционной России.

Сайт-портал для юристів

Сайт-портал для юристів Наш рейтинг юристів України допоможе Вам обрати гідного захисника своїх прав та законних інтересів.


Доброго времени суток! Благодарим посетителей за активность в голосование за юристов Каталога, повторное голосования возможно только раз в сутки. Кроме того, скрипт автоматически проверяет накрутку с помощью сравнения различных параметров и характеристик, поэтому возможны погрешности в результатах и последующее списание голосов. Просим юристов своевременно предоставлять актуальное фото для своего профиля (анкеты), уведомлять об изменении контактных данных. Напоминаем, что раздел «Интервью с юристом» находится в стадии наполнения - Вы можете присылать информацию о себе в виде свободного интервью для публикации на сайте в этом разделе. Всю информацию нужно отправлять на емайл: legals.in.ua@gmail.com. Уважаемые посетители! Огромный поток информации ежедневно перерабатывается нашими сотрудниками, но иногда в тексты вкрадываются неточности или ошибки. Нашли ошибку (опечатку) в тексте на сайте? Помогите нам её исправить! Пожалуйста, выделите ошибку и нажмите одновременно клавиши «Ctrl» и «Enter». Мы узнаем о неточности и как можно скорее исправим. Благодарим за внимание! С уважением, Администрация.
Дорогие посетители, если Вы увидели ошибку (опечатку) на этой странице сайта, помогите нам её исправить - просто выделите ошибку и нажмите одновременно клавиши «Ctrl» и «Enter». Мы узнаем о неточности и быстро её исправим.

Оформлення дозволу на роботу для українців в Угорщині: все, що потрібно знати

Угорщина є однією з країн Європейського Союзу, що приваблює українців можливістю працевлаштування завдяки стабільній економіці та високому рівню життя. Водночас, для легального працевлаштування в цій країні іноземцям, включно з українцями, потрібно отримати дозвіл на роботу. Цей процес може здаватися складним, однак, дотримуючись відповідних процедур та вимог, можна досягти успіху.

Перш ніж розпочати процедуру оформлення дозволу на роботу, важливо розуміти, які правові основи регулюють це питання в Угорщині. Основним актом, що регулює працевлаштування іноземців, є Закон про трудову міграцію та інтеграцію іноземців. Згідно з цим законом, українець, що бажає працювати в Угорщині, повинен отримати не тільки дозвіл на роботу, але і дозвіл на проживання.

Процедура отримання дозволу на роботу

Отримання дозволу на роботу в Угорщині вимагає дотримання певної процедури, яка включає кілька ключових етапів. Перш за все, роботодавець, який бажає найняти українця, повинен подати заявку до угорської міграційної служби. Ця заявка містить інформацію про вакансію, яку іноземець претендує, та підстави, чому ця вакансія не може бути зайнята громадянином Угорщини. Варто зазначити, що лише після отримання схвалення від міграційної служби, українець може подавати документи на дозвіл.

Необхідні документи для оформлення дозволу на роботу включають чинний паспорт, трудовий контракт з угорським роботодавцем, підтвердження кваліфікації чи досвіду (якщо це потрібно), а також медичну страховку. Важливо, щоб усі документи були коректно оформлені та перекладені на угорську мову.

Зверніть увагу на те, що в деяких випадках українцю може знадобитися пройти додаткову перевірку з боку міграційної служби. Це може бути викликано різними факторами, такими як специфіка роботи або інші обставини. У такому випадку треба бути готовим надати додаткову інформацію або документи.

Які категорії осіб можуть претендувати на спрощену процедуру

Не варто забувати, що є певні категорії осіб, для яких передбачена спрощена процедура оформлення дозволу на роботу. Це, зокрема, спеціалісти в певних галузях, які є в дефіциті на угорському ринку праці, або працівники, що переїжджають в межах однієї компанії за внутрішньокорпоративним контрактом.

Для таких категорій процедура може бути значно простішою і швидшою. Проте, щоб дізнатися, чи належите ви до такої категорії, слід звертатися до компетентних органів або до досвідчених юристів, які спеціалізуються на трудовій міграції.

Для максимального прискорення процесу, важливо заздалегідь займатися збором та підготовкою необхідних документів, а також підтримувати зв'язок з угорським роботодавцем та міграційною службою.

Практичні поради для успішного проходження процедури

Щоб збільшити шанси на успішне отримання дозволу на роботу в Угорщині, важливо врахувати декілька практичних порад. По-перше, рекомендується зберігати всі оригінали та копії документів, які ви подаєте, оскільки ви можете бути запитані надати їх знову у випадку виникнення непередбачених обставин.

По-друге, слід звернути увагу на можливість консультацій з юристом, що спеціалізується на питаннях трудового законодавства і міграції. Він може забезпечити вам корисні поради та рекомендації, а також допомогти уникнути помилок у процесі оформлення документів.

  • Замовлення кваліфікованого перекладу документів на угорську мову
  • Регулярна перевірка статусу свого запиту на отримання дозволу
  • Залучення до процесу представника угорської фірми-роботодавця

Наостанок, старанність і підготовка є ключовими факторами для успіху у всьому процесі. Дотримуючись правил, ви зможете без проблем отримати дозвіл та розпочати свою професійну діяльність в Угорщині.


5 Рейтингов юристов по заслугам

Достоверные отзывы о юристах

ТОП юристов & информация

сообщить об ошибке

1c9c4f00643b1390a6707d1450bb193a